Tarief / prijzen

Mijn uurtarief is 50 euro per uur. Vanaf 2 uur spelen.

Voor een uurtje reken ik 70 euro. Voor anderhalf 90.

Dat is exclusief btw. De btw bedraagt 9% omdat ik artiest ben.

Als ik mijn eigen apparatuur moet meenemen reken ik 30 euro extra voor de avond.

Eigen apparatuur

Natuurlijk heeft niet iedereen een piano of vleugel beschikbaar. In dat geval neem ik mijn eigen elektrische Piano mee. Zie mijn filmpjes op youtube om een idee te krijgen van de kwaliteit van het geluid.

Ook heb ik een microfoon en een versterker om mee te zingen, en praatjes tussendoor te houden.

Kijk of ik beschikbaar ben!

Wil je mij inhuren voor een avond? Laten we eerst even nagaan of ik nog een gaatje in mijn agenda heb. Vul gelieve het onderstaande formulier in zodat ik contact met u kan opnemen over de verdere details. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen meer informatie toe te voegen aan de aanvullende informatie.

Heeft u een andere vraag? Gebruik dan dit contact formulier, of bel naar 0611456943.

nl_NLNederlands