Tarief / prijzen

Mijn uurtarief is 50 euro per uur. Vanaf 2 uur spelen.

Voor een uurtje reken ik 70 euro. Voor anderhalf 90.

Dat is exclusief btw. De btw bedraagt 9% omdat ik artiest ben.

Als ik mijn eigen apparatuur moet meenemen reken ik 30 euro extra voor de avond.

! 1x per jaar, vanaf 1 januari gaan mijn prijzen omhoog. Dat geldt niet voor vaste klanten waar ik gemiddeld 1x per maand of vaker speel. Als je mij voor 1 januari boekt geld de reeds aangegeven prijs van het jaar ervoor.

Eigen apparatuur

Natuurlijk heeft niet iedereen een piano of vleugel beschikbaar. In dat geval neem ik mijn eigen elektrische Piano mee. Zie mijn filmpjes op youtube om een idee te krijgen van de kwaliteit van het geluid.

Ook heb ik een microfoon en een versterker om mee te zingen, en praatjes tussendoor te houden.

Kijk of ik beschikbaar ben!

Wil je mij inhuren voor een avond? Laten we dan eerst even nagaan of ik nog een gaatje in mijn agenda heb. Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat ik contact met u kan opnemen over de verdere details. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen meer informatie toe te voegen.

Heeft u een andere vraag? Gebruik dan dit contact formulier, of bel 0611456943.

nl_NLNederlands